Novice

21
januar
Delavnica izdelave BIO-EKO aromakozmetike za boj proti nahodu, virozi in prehladu. Bacili so že na preži. Naučimo se jih premagati.
21
februar
Prvi del – Še posebej v zimskem času je dobro poznati zdravilna zelišča, ki nam pomagajo prebroditi prehladna obolenja in okrepiti imunski sistem. Verjamemo, da boste med spodnjimi zdravilnimi zelišči zagotovo srečali kakšno, ki že raste na vaši gredici. Živite z naravo in premagajte prehlad z močjo zdravilnih zelišč.
21
januar
Beljenje sadnih dreves je eden najpomembnejših postopkov v sadovnjaku, saj z beljenjem vzdržujemo sadna drevesa v dobrem stanju in preprečujemo poškodbe lubja. Se pa je okoli beljenja pojavilo veliko napačnih prepričanj in marsikdo opravi beljenje sadnih dreves ob napačnem času!
21
maj
Pirnica vsebuje deluje kot prebiotik in olajša prebavo, predvsem v debelem črevesju. Odlično pa se odreže tudi pri motnja uriniranja, ki se pojavijo pri povečani prostati.
21
april
Če želite v najčarobnejšem obdobju življenja popaziti na zdravje ter si olajšati nosečniške težave na naraven način, uživajte zdravilna zelišča. Preverite, katera zelišča so…
21
april
Melisa. Odpravite vsakodnevni stres, napetost in razdražljivost ter pomahajte nespečnosti v slovo.
21
april
Strupi ostajajo v organih in sklepih, kar je vzrok za različna obolenja. Ob uživanju jabolčnega…
21
april
Pegasti badelj uporabljamo za preprečevanje in zdravljenje poškodb jeter, ki nastanejo zaradi…
21
april
Ali veste kakšne barve je eterično olje nemške kamilice? Parna destilacija cvetov nam razkrije…
21
april
Kozmetika Evana – 100% naravna raste. Nova posest, nove možnosti, nov prostor za BIO-EKO zelišča…