Zadnje novice

Premagajte prehlad z močjo zdravilnih zelišč

Prvi del – Še posebej v zimskem času je dobro poznati zdravilna zelišča, ki nam pomagajo prebroditi prehladna obolenja in okrepiti imunski sistem. Verjamemo, da boste med spodnjimi zdravilnimi zelišči zagotovo srečali kakšno, ki že raste na vaši gredici. Živite z naravo in premagajte prehlad z močjo zdravilnih zelišč.

Beljenje sadnih dreves. Zakaj, kdaj, s čim in kako?

Beljenje sadnih dreves je eden najpomembnejših postopkov v sadovnjaku, saj z beljenjem vzdržujemo sadna drevesa v dobrem stanju in preprečujemo poškodbe lubja. Se pa je okoli beljenja pojavilo veliko napačnih prepričanj in marsikdo opravi beljenje sadnih dreves ob napačnem času!

Zdravilna zelišča in čarobna nosečnost

Če želite v najčarobnejšem obdobju življenja popaziti na zdravje ter si olajšati nosečniške težave na naraven način, uživajte zdravilna zelišča. Preverite, katera zelišča so…

Nova posest – Nova BIO-EKO zelišča

Kozmetika Evana – 100% naravna raste. Nova posest, nove možnosti, nov prostor za BIO-EKO zelišča. Popolnoma naravne gredice, opremljene s smrekovim lesom in doma pridelanimi sekanci že v nastajanju… Kmalu tudi nova, razširjena ponudba zelišč.

Zelišča bodo vso sezono rastla v popolnoma naravnem okolju, negovane bodo po postopkih biodinamične pridelave, ob njihovem vrhuncu pa bodo pobrane, naravno posušene in zapakirane v priročne paketke ter na voljo vsem vam, ki ljubite neokrnjeno naravo in njene čudovite darove.

Del teh prvovrstnih zelišč bo namenjen tudi za pripravo naših BIO-EKO hidrolatov (rožnih vod) in BIO-EKO maceratov. Vsekakor pa ne bomo pozabili na BIO-EKO tinkture.

20210411 110408 1
20210411 110427 1
20210411 110445
20210411 110522